Μυστικά
* Κάτι ανάµεσα σε µεγάλου µεγέθους ρηχή κατσαρόλα και βαθύ ταψί µε χερούλια είναι ο ταβάς. Στο Αγιον Ορος έχουν ταβάδες που χωρούν 100 µερίδες φαγητό - σε αυτούς µαγειρεύουν σε µεγάλα πανηγύρια µε πολλούς επισκέπτες, συνήθως στην ύπαιθρο. Χρειάζονται τέσσερις καλόγεροι για να τους σηκώσουν µε µεγάλα µακριά ξύλα που περνούν µέσα από τα χερούλια τους. Στο σπίτι θα χρησιµοποιήσουµε µια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου