Υλικά:
- 1 ½ κούπα φαρίνα
- ½ βιτάμ (θερμοκρασία δωματίου)
- 2 αυγά
- 1 ½ κούπα θρυμματισμένη φέτα
- ½ κούπα γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
- Αλευρώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, σε απόσταση μεταξύ τους, γιατί φουσκώνουν.
- Ψήνουμε στους 200ο C μέχρι να ροδίσουν.
- Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου