Συνταγή
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
6 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
1 βανίλια
3 φλιτζάνια τραγανά δημητριακά κορν φλεικς
Για επικάλυψη σοκολάτας
1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας ( αναμειγνύεται με 1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου και προσθέτει λίγο γάλα αμυγδαλου η αλλο αγλυκο]
Λιώστε φυστικοβούτυρο και σιρόπι σφενδάμου μαζί σε ασφαλές μπολ μικροκυμάτων για περίπου 30 δευτερόλεπτα η μπεν μαρι
. Προσθεστε σε μεγάλο μπολ βανίλια και αλάτι. Ανακάτεψε με τα τραγανά δημητριακά -κορν φλεικς-
Πιέστε σταθερά σε χαρτί περγαμηνής αντικολητικο .
Λιώστε τη σοκολάτα μέχρι να λιώσει
Ρίξτε πάνω από τραγανές μπάρες ομοιόμορφα, κάνοντας κλίση για να το κάνετε αν χρειαστεί. Αφηστε για 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου