Κρέπες οι μαγικές!Γλυκές με μαρμελάδα σοκολάτα ή γλυκό κυδώνι
Αλμυρές με τυριά, μπέικον, μαγιονέζα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε..
Αλχημεία κουζίνας
Υλικα
0,5 κιλο αλευρι για ολες τις χρησης
1 κουταλακι μπεκιν παουτερ
1 ποτηρακι ρακη η τσιπουρο
λιγο αλατι
2 αυγα
Γαλα οσο παρει να γινει ενας μετριος χυλος
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι τα αφηνουμε ενα τεταρτο να ξεκουραστουν
Λαδωνουμε το τηγανι μας ριχνουμε τοσο υλικο απο τον χυλο μας οσο να κανει μια λεπτη στρωση και τηγανιζουμε
Την γυριζουμε και οταν ειναι ετοιμη την βγαζουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου