Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ



 

Υλικά:
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 μεγάλο κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια
Χυμός 1 λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας κόκκινο καυτερό πιπέρι

Αλάτι

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα σοτάρουμε στο λάδι. Βγάζουμε τους σπόρους από τις ντομάτες, τις πολτοποιούμε και ρίχνουμε το χυμό τους στα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, την πάπρικα,  μια πρέζα αλάτι και αφήνουμε τη σούπα να βράσει για λίγη ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου