Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Γρηγορη πιτα

Υλικά

  1. 500 γρ φέτα
  2. 250 γρ. γιαούρτι
  3. 250 γρ. βούτυρο
  4. 1 ποτήρι νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. 1 ποτήρι νερό
  6. 3 αυγά
  7. φρυγανιά τριμμένη
  8. Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βουτυρώνουμε και αλείφουμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Σε μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο που το έχουμε λιώσει, το αλεύρι, το νερό χλιαρό, τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει, αλάτι, πιπέρι και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε.

  2. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε από πάνω φρυγανιά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30-35 λεπτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου