80 γραμμαρια κρεμμυδι
40 γραμμαρια αλευρι
αλατι πιπερι
ελαιολαδο
Πλένουμε καλά τις πατάτες και μετά τις καθαριζουμε
Τις τριβουμε στον χοντρο τριφτη
τριβουμε κρεμμυδια και τα αφηνουμε λιγο να βγαλουν τα υγρα τους σε ενα σουρωτο
προσθετουμε ολα τα αλλα υλικα εκτος απο το ελαιολαδο
περνουμε κουταλιες απο το μειγμα και τηγανιζουμε καθε τηγανιτα μεχρι να χρυσησει
Βαζουμε τις τηγανιτες σε αποροφητικο χαρτι
Συνοδευουμε με ταραμοσαλατα
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου