Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Γρηγορα μπισκοτα


 

Υλικά

  1. 150 γρ. αλεύρι
  2. 180 γρ. μερέντα
  3. 1 αυγό

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μερέντα και το αυγό. Ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι σε 2-3 δόσεις.

  2. Ανακατεύουμε καλά να γίνει μια ζύμη. Λίγο λάδι στα χέρια μας και αρχίζουμε να πλάθουμε σε μπαλάκια,τα πατάμε λίγο να γίνουν λίγο πιο πατημένα ας πούμε. Να παίρνετε μικρή ποσότητα γιατί απλώνουν.


  3. Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά (ανάλογα το φούρνο). Όταν θα τα βγάλετε να είναι σαν θέλουν λίγο ψήσιμο ακόμα. Γιατί όταν θα κρυώσουν θα σκληρύνουν. Εγώ έφτιαξα 2 δόσεις και βγήκαν αυτά..Αν θελήσετε να κάνετε παραπάνω δόσεις η καθεμία ξεχωριστά σαν μια..

  4. Πεντανόστιμα. Δοκιμάστε τα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου