













Βράζουμε τις πατάτες,τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε.Προσθέτουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.Ετοιμάζουμε σε 3 πιάτα τα υλικά για το πανάρισμα.Πλάθουμε μπαστουνάκια η μπαλάκια και βουτάμε ένα ένα πρώτα στο αλεύρι,μετά στα αυγά και τέλος στην φρυγανιά.Ιδανικά τις βάζουμε για λίγο στο ψυγείο(να κάτσει το πανάρισμα)Βάζουμε το λάδι να κάψει και λίγες λίγες τις τηγανίζουμε και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου