


















Σοτάρουμε στο μίσο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά όλα τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν.Βάζουμε τον πελτέ και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να βγάλει τα αρώματα του.Προσθέτουμε τις ντομάτες,τον ζωμό και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά.Συμπληρώνουμε το ρύζι, χυμό λεμονιού,άνηθο,μαιντανό, αλατοπίπερο και σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου μέχρι να γίνει το ρύζι.Τσεκάρουμε αν χρειαστεί λίγο νεράκι(βραστό)Λίγο πρίν το βγάλουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το ξύσμα λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου