ΥΛΙΚΑ
1.1/2 λίτρο γάλα
1.1/2 κούπα ζάχαρη
1.1/2 κούπα συμιγδαλι
1 κούπα χόνδρο και 1/2 κούπα ψιλό
5 αυγα
50 γρ βούτυρο
Βανίλια
Ξύσμα πορτοκάλι
Τουίστ :
κανέλα και ακατέργαστη ζάχαρη για επάνω
Φουρνος στους 180 β.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το γάλα, ζάχαρη, ξύσμα πορτοκάλι, βούτυρο, χτυπαμε λίγο τα αυγά με την βανίλια, και τα προσθέτουμε στο γάλα.
Ρίχνουμε σαν βροχή το σιμιγδάλι για να μην σβολιάσει.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει η κρέμα .
Έχουμε κάνει σπρει με λάδι και βρεχουμε το πυρέξ, βάζουμε την κρέμα και από πάνω πασπαλίζουμε κανέλα και ακατέργαστη ζάχαρη για να κάνει κρούστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου