Υλικά
1,5 σπορέλαιο
3/4 κρασί
2 σφηνάκια ούζο
1,5 κούπα νερό
2 κ.γ. μπέικιν
1 κ.γ σόδα
1 κούπα χαρουπαλευρο
5 κούπες αλεύρι γ.ο.χ
σουσάμι, μια τσιμπιά αλάτι μια τσιμπιά στεβια
Διαδικασία
Βάζεις όλα τα υλικά μαζί σε μια γαβάθα και τα ανακατεύεις πολύ καλά!
προσθέτουμε και τα αλεύρια
Και φτιάχνουμε ένα ζυμάρι που να μην κολλάει στα χέρια.
Κυλάμε τα κουλουράκια μας σε βρεγμένο σουσάμι για να κολλήσει πάνω τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου