Υλικά
- 1 κιλο σουπιές
- 1 μεγαλο μάτσο μαραθα
- 1 ματσο κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κρασοποτηρο κρασί
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 1 κουταλια πελτέ ντομάτας
- 1 κρασοποτηρο ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τίς σουπιές
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο μόλις κάψει προσθέστε τίς σουπιές κομμένες κομμάτια
Τίς τσιγαριζουμε ελαφρά
Σβήνουμε με το κρασί
Προσθέτουμε ντοματουλα και μυρωδικά (μαραθα και κρεμμυδάκια)
Βάζουμε 2νεροποτηρα νερό χλιαρό
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
Όταν έχει τραβήξει το νερό τού τό φαγακι μας είναι έτοιμο
Σέ 3τετσρτα σερβίρουμε
Καλή όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου