- 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμενο
- 4 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες τριμμένες
- αλάτι πιπέρι και κουρκουμά
- 2 νεροπότηρα κριθαράκι
- νερό χλιαρό(2,5 ποτήρια νερό σέ 1ποτηρι κριθαράκι)
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα τό ελαιόλαδο
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο ψιλοκομμένο
Τσιγαριζουμε για πολύ λίγο
Προσθέτουμε τη ντομάτα και έπειτα το νερό
Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το κριθαράκι, αλάτι πιπέρι και κουρκουμα
Το δοκιμάζουμε και μόλις μαγειρευτεί σβήνουμε το μάτι
Άν έχει σάλτσα αρκετή μήν ανυσηχειτε θα τήν τραβήξει το κριθαράκι😉
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου