- 750 γρ ξινή μυζήθρα
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 11/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 ποτήρι νερό
- 500/600 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά μας και ζυμώνουμε μια ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας, αν μας βγει λίγο σκληρή προσθέτουμε λίγο νερό!!!
Σκεπάζουμε το ζυμάρι με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για λιγότερο από μια ώρα.
Σκεπάζουμε και κόβουμε στο σχήμα μεσοφεγγαρο- Έτοιμες για το τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου