Τα αμπέλια στο φόρτε τους για κουτσοκορφισμα εκτός από τα φυλλα μας προφέρουν τους βλαστούς η κορφάδες τους για μια δροσερή πικάντικη σαλάτα καθώς το σκόρδο και το μάραθο τονίζουν την γεύση τους
Επι το έργο λοιπόν
Κορφάδες από το αμπέλι[προσοχή μόνο τα τρυφερά μερη]
Μάραθο ψιλοκομμένο
Σκόρδο ψιλοκομμένο και ολόκληρο
Ελαιόλαδο
Αλατι
Ξυδι
Κοβουμε τις κορφες απο τους βλαστους του αμπελιου[Προσοχη μονο το τρυφερο μερος]
Τους πλενουμε καλα και τους ριχνουμε σε νερο που βραζει μαζι με λιγο αλατι
Τους βραζουμε 20 λεπτα περιπου
Τους βγαζουμε απο το νερο ψιλοκοβουμε μαραθο και σκορδο και τα ανακατευουμε ολα μαζι
Τα αφηνουμε ενα τεταρτο να δεσουν τα αρωματα και ετοιμαζουμε το ντρεσινκ
Λιγο ελαιολαδο ξυδι και αλατι και περιχυνουμε την σαλατα μας
Ετοιμη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου