Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Τηγανιά μανιταριών


Υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους
1 Κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα
1/2 ποτήρι κρασί (εγω βάζω συνήθως λευκό)
ελαιόλαδο
λίγο βούτυρο
1 λεμόνι
μουστάρδα Ντιζόν
Μαϊντανό
αλάτι πιπέρι και λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι ή φυτικό βούτυρο στο τηγάνι
Προσθέτουμε και σοτάρουμε κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα .
Τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε την μουστάρδα.
Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε το λεμόνι.
Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν και στο τέλος αφού σβήσουμε το μάτι κουζίνας προσθέτουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε .Καλή επιτυχια και καλή όρεξη !!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου