Παρασκευή 17 Μαΐου 2024
Σπετσοφάι.
1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο Τρικάλων..
2 πράσινες πιπεριές και 2 Φλωρίνης
10 ντοματίνια
1 κουταλιά σούπας πελτέ
2 κουταλιές σάλτσα σπιτική η εμπορίου
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
Λίγο μπούκοβο καυτερο; αλάτι; πιπέρι και νεράκι ... ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα...
Σε τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο.. κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τις πιπεριές και ανακατεύουμε με το λουκάνικο μέχρι να μαραθούν...
Σβήνουμε με το κρασί στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι τα μπαχαρικά τα ντοματίνια τον πελτέ και τη σάλτσα...
ρίχνουμε λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να δέσει το φαγητό.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου