Υλικά
- 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτα
- 3-4 μήλα κόκκινα
- Κανέλα
- Καστανή ζάχαρη
- Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα σε ορθογώνια ή αν θέλουμε πιο μικρά σε τετράγωνα.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτά φυλλαράκια και τα τοποθετούμε στη σφολιάτα.
Πασπαλίζουμε με κανέλα και καστανή ζάχαρη και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν… Μόλις κρυώσουν ρίχνουμε επιπλέον ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Καλή σας απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου