- 100γρ. λευκό ταραμά
- ½ φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί, μόνο την ψίχα
- 3 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
- ½ φλιτζάνι καρυδόψιχα
- Πιπέρι (λευκό κατά προτίμηση)
- Μούλιασε το ψωμί σε νερό και στύψε ανάμεσα στο χέρια σου να στραγγίξει
- Βάλε στο μπλέντερ τον ταραμά με το ψωμί, τη φρυγανιά, το καρύδι και πιπέρι
- Ρίξε διαδοχικά λάδι και λεμόνι, ανακατεύοντας ώσπου να πετύχεις την κατάλληλη υφή στην ταραμοσαλάτα. Δοκίμασε και προσάρμοσε αντίστοιχα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου